eXPlosion*MeD*
|
|
FreedomeXPlosion | Date: Thursday, 31.12.09, 12:22 PM | Message # 1 |
site noob
Group: Users
Status: Offline
| Witam Nick: Freedom*MeD a.k.a eXPlosion*MeD* Skill: hmmm.. Słabo mi idzie po 18 miesięcznej przerwie ale utrzymuje rating około 17 Staz: 4 lata ale roztanie z grą zrobiło swoje Czas do grania:W weekendy jakieś 5 godzin dziennie a w tygodniu tyle ile mogę(szkoła itd) ale myśle że około 2-3 godzin Mody: Noquater ,etpro,Jaymod(nie lubię na nim grać ale mogę) Cos o mnie: Jestem miły,łatwo się ze mną dogadać. Wiek: 17 w styczniu Poprzednie Clany: tutaj się mogę pochwalić ,że dwa lata temu miałem zaszczyt grać dla ludzi z clanu Pro* To tyle.Nie liczę że mnie przyjmiecie ponieważ mój rating jest nie co niższy niż wymagany ale nie zaszkodzi spróbować Pozdrawiam edit: jeszcze chciałem dodać iż nie posiadam xfire ale mogę w każdej chwili miec:) to tyle
Message edited by FreedomeXPlosion - Thursday, 31.12.09, 12:24 PM |
|
| |
Limen | Date: Thursday, 31.12.09, 2:47 PM | Message # 2 |
pro poster
Group: DBS*Member
| Możesz podać Twój nick z pro*, bo jakoś nie kojarzę takiego, imo już mamy za dużo osób w klanie jak na razie f3, musisz pokazać jak grasz ;O Pozdrawiam Limen.
|
|
| |
dbs | Date: Thursday, 31.12.09, 2:52 PM | Message # 3 |
Admin
Group: DBS*LEADER
| wymagany ranting jest 0.... to nie byl ani nie jest ani nie bedzie rating klan ... ps. 17 rating to na nie przytomnego da sie wbic na jaymodzie :P
|
|
| |
FreedomeXPlosion | Date: Thursday, 31.12.09, 3:20 PM | Message # 4 |
site noob
| Pro*Ha$3rt to był mój nick 2 lata temu . A co do ratingu to napisalem bo w regulaminie znalazłem , że przyjmujecie od +19,5 . Edit: O i jeszcze jedno podanie złożyłem,ponieważ zaproponował mi to żebym je złożył P3dro*Dbs
Message edited by FreedomeXPlosion - Thursday, 31.12.09, 3:21 PM |
|
| |
EleCtro | Date: Thursday, 31.12.09, 3:30 PM | Message # 5 |
Group: Removed
| http://et.splatterladder.com/?mod=playerinfo&idx=39433466 jeśli to ty i masz słuchawki z mikrofonem i wyrażasz chęć grania ze mną i sQzz'em na ETpro mixów, to masz u mnie F1 ps. co z tego ze jest nas 15 osób, jak jest problem zebrania 3 żeby coś łupnąć 3vs3, wiec dla mnie stwierdzenie ze "imo już mamy za dużo osób w klanie" - jest o dupę potłuc, takie jest moje zdanie
|
|
| |
dbs | Date: Thursday, 31.12.09, 3:55 PM | Message # 6 |
Admin
Group: DBS*LEADER
| pro*hasert hmmm z tego co pamietam to byl nubek :P hehe (ps to nic osobistego poprostu bylo w pro paru graczy z ktorymi mialem kose )
|
|
| |
EleCtro | Date: Thursday, 31.12.09, 4:06 PM | Message # 7 |
| hehe dla Ciebie to wszyscy są nubkami, ale wczoraj pokazałeś że Ci do nich nie wiele brakuje, wiec ocenę innych pozostaw im samym a zastanów się nad swoją samo oceną ale bardziej skromnie, bo jest nie adekwatne to co prezentujesz z tym co piszesz...to moja taka rada dla Ciebie na przyszłość bez złośliwości
|
|
| |
FreedomeXPlosion | Date: Thursday, 31.12.09, 4:29 PM | Message # 8 |
site noob
| Dbs a jaki miales nick ? moze cie kojarze:) a po za tym możecie mi nie wierzyć ale naprawde to byłem ja. Edit: Elektro spokojnie ja sie nie gniewam na niego Ej zabijecie mnie teraz Sorki wielkie ale doszedłem do porozumienia z Clany Cichociemni i dla nich będe grał ./Przepraszam za kłopot i wycofuje podanie
Message edited by FreedomeXPlosion - Thursday, 31.12.09, 4:39 PM |
|
| |
EleCtro | Date: Thursday, 31.12.09, 4:37 PM | Message # 9 |
| ja jestem spokojny
|
|
| |
P3dro | Date: Thursday, 31.12.09, 4:55 PM | Message # 10 |
normal poster
| co tu duzo mowic ... ja namowilem explosiaon aby zlozyl podanie wiec jastem jak najbardziej na tak co ty gadasz ze wycofujesz podanie ... jaki bezsens :/
Jak ja bym tu rządził to bym kazał was wszystkich zabić!
Message edited by P3dro - Thursday, 31.12.09, 4:56 PM |
|
| |
EleCtro | Date: Thursday, 31.12.09, 5:13 PM | Message # 11 |
| heh chamy jesteście tyle wam powiem SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU % życzę wam
|
|
| |
FreedomeXPlosion | Date: Thursday, 31.12.09, 9:57 PM | Message # 12 |
site noob
| P3dro no przepraszam do cC złożyłem dawno temu podanie i dogadałem się dzisiaj z virusem.
|
|
| |
SqzZ | Date: Friday, 01.01.10, 4:23 PM | Message # 13 |
normal poster
| koles spoko jest , dobrze gra , ale szkoda ze idzie do cC ... jego strata a tak wogole BTW . to naprawde elektro ma racje z tym 3on3 ;/ mowicie ze zamknac rekrutacje a z zebraniem ludzi na etpro ciezko jest . Ostatnio gralismy z kolegami na etpro mixy itd i bylo naprawde fajnie ten temat mozna chyba zamknac
sqzz*DBS
Message edited by SqzZ - Friday, 01.01.10, 4:25 PM |
|
| |
L0R3nz | Date: Sunday, 03.01.10, 4:03 PM | Message # 14 |
spamer
| podaj ip serva pro na którym gracie
|
|
| |
EleCtro | Date: Sunday, 03.01.10, 4:53 PM | Message # 15 |
| nie mamy określonego ip serwera na którym gramy, mogę ci podać IP ts'a, na nim dostajemy Ip serwera z mirca i jedziemy 88.156.144.7:8767 - teamspeak mixy grywamy przeważnie 3vs3 lub 4vs4 w zależności ilu chętnych jest do grania w godzinach 22-02 (późne godziny nocne)
Message edited by EleCtro - Monday, 04.01.10, 2:50 AM |
|
| |